Copywriting & Content writing

Din 2015 încoace am început să scriu copy și content în special pentru zona gambling și casino online. Mai întâi am început cu blogul casei de pariuri Jetbull (cu precădere preview-uri de meciuri și review-uri de sloturi video toate în limba engleză), iar apoi am continuat în proiectul OnlineCazinouriBonus cu prezentarea caselor de pariuri și a cazinourilor care au obținut licență pentru România.

Pentru Jetbull, am acoperit mai bine de 50 de video-sloturi de la cei mai importanți producători din piață. Și îi voi enumera aici doar pe câțiva: NetEnt, Microgaming, Play’n GO sau IGT. Fie că au fost jocuri provenite din seriale sau filme (Family Guy, James Dean), fie că am urcat pe scenă ca adevăratele staruri rock (Jimi Hendrix, Guns ‘n’ Roses), experiența scrisului despre sloturi a fost întotdeauna o provocare continuă.

În ceea ce privește competițiile sportive, m-am plimbat pe o plajă extrem de largă. Deși fotbalul și tenisul au fost de bază, am adăugat întotdeauna ingrediente surpriză. NBA-ul american, handbalul european, Formula 1, e-sports, dar rugby union sau league.

Experiența Jetbull (2015-2017) este continuată de OnlineCazinouriBonus, un proiect care dorește să îi ajute pe gamblerii români în găsirea celor mai bune variante de pariere. Până în prezent am scris și recomandat cazinouri online precum: Betano, Sportingbet, Admiral, Unibet sau Fortuna.